Verwijzers

Verwijzing door huisartsen of kinderartsen

Huisartsen en kinderartsen mogen naar ons doorverwijzen, zodat ouders in aanmerking komen voor vergoede jeugdzorg. Dit geldt voor de regio’s waar wij een contract mee hebben (West-Friesland, regio Alkmaar, Hollands Kroon en Schagen), maar ook voor de gemeentes Edam-Volendam en Purmerend kan de jeugdzorg mogelijk vergoed worden.

Wat hebben wij nodig?

- Een verwijsbrief met daarop GB GGZ en de reden voor aanmelding. Meer informatie van bijvoorbeeld een POH’er is altijd welkom.

Wij kunnen dan zelf of in overleg met u kijken of er een traject kort, middel of intensief noodzakelijk is.

Mocht u als arts willen overleggen over een mogelijke aanmelding, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Als wij telefonisch niet te bereiken zijn, kunt u onze voicemail inspreken of ons een mail sturen met daarin uw (beveiligde) mailadres of een telefoonnummer en tijdstip waarop u te bereiken bent. Wij nemen dan telefonisch contact met u op of sturen u ons beveiligde zorgring mailadres.

Centrum Het Antwoord streeft er naar om geen wachtlijst te hebben. Als u inschat dat hulp snel geboden moet worden, dan kan dat. Als u inschat dat er sprake is van crisis of dat een psychiatrisch consult nodig is, dan bent u bij ons niet aan het juiste adres.

Als u meer informatie wilt over onze praktijk of als u flyers wilt ontvangen voor in uw praktijk, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Wij werken graag met u samen!