Contact

Heeft u een vraag, wilt u zich aanmelden voor een vrijblijvend intakegesprek of wilt u uw kind aanmelden? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de mail, telefonisch of via het formulier dat u op deze pagina vindt.

Na aanmelding plannen wij zo snel mogelijk een afspraak met u in. Het is op dit moment erg druk. Het kan dus enkele weken duren voordat de afspraak gemaakt kan worden. Als de intake heeft plaatsgevonden, hoeft u daarna niet meer te wachten tot het traject van start kan gaan.

Wij proberen onze afspraken op dit moment zo veel mogelijk door te laten gaan. Waar mogelijk en wenselijk zullen we onze contacten telefonisch of op een andere manier digitaal laten plaatsvinden. Als wij door ziekte/verkoudheid of andere omstandigheden niet kunnen werken, zullen wij u dit tijdig melden. Ook verzoeken wij u om af te zeggen bij verkoudheid en/of koorts.

Mail

U kunt een mail sturen naar: info@centrumhetantwoord.nl. Wij streven ernaar om binnen 24 uur te reageren.

Telefonisch

U kunt ons telefonisch bereiken via: 0229-215017. Dit telefoonnummer is zowel voor locatie Hoorn als voor locatie Heerhugowaard. Indien wij de telefoon niet kunnen opnemen, dan kunt u uw naam en telefoonnummer inspreken. De voicemail wordt meerdere keren per dag afgeluisterd als we niet telefonisch bereikbaar zijn. Wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Contactformulier

Stel in de rechterkolom uw vraag.