Ga naar de inhoud

Wilt u uw kind aanmelden? Klik op de link en vul ons aanmeldformulier in! Aanmelden

Verwijzers

Bent u een verwijzer en wilt u iemand naar ons doorverwijzen? Wellicht kan onderstaande info u verder helpen.

Verwijzingen

Om een kind/jeugdige bij ons aan te melden is een verwijzing van de (huis)arts nodig of een verwijzing via de gemeente. Hulp wordt hiermee vergoed in regio West-Friesland, regio Alkmaar, Schagen en Hollands Kroon.

Leeftijd

Wij behandelen kinderen en jongeren van 4 t/m 17 jaar oud. Vanaf 18 wordt behandeling niet vergoed bij ons, omdat wij geen contracten hebben met zorgverzekeraars.

Aanmelden

Het is belangrijk dat ouders of de jeugdige het aanmeldformulier invullen. Aan de hand van dit formulier zetten wij de inschrijving in ons systeem en zetten wij uw cliënt op de wachtlijst.

Wachtlijst

Het is moeilijk om exact aan te geven hoe lang onze wachtlijst is. Soms is de doorstroming sneller, waardoor een cliënt eerder aan de beurt is en soms duurt dit wat langer. We leveren altijd maatwerk en hierdoor is de lengte van trajecten flexibel. Om deze reden geven wij altijd alleen een indicatie van de wachttijd.

Vragen

Heeft u een cliënt waarbij u zich afvraagt of verwijzing naar Centrum Het Antwoord passend is? Dan kunt u altijd even bellen om de casus voor te leggen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op nummer 0229-215017. U mag uw vraag ook per mail aan ons voorleggen. Ons mailadres is info@centrumhetantwoord.nl. Een belafspraak is ook mogelijk. U kunt dan per mail aangeven wanneer u telefonisch bereikbaar bent.

Heeft u andere vragen? Wellicht kunt u uw vraag vinden onder veelgestelde vragen.

Hebben u en uw kind hulp nodig?

Neem contact op voor een vrijblijvend intakegesprek.

Samen onderzoeken we wat we voor uw situatie kunnen betekenen.