Ook in 2020 wordt behandeling vergoed

Na een relaxte kerstvakantie zijn we weer begonnen!

Ook in 2020 wordt psychologische behandeling vergoed in regio West-Friesland, regio Alkmaar/Heerhugowaard, Schagen en Den Helder.

Meer informatie kunt u vinden op deze website!

Kerstvakantie!

Tijdens de kerstvakantie zijn wij minder goed telefonisch bereikbaar. U kunt ons een mail sturen of onze voicemail inspreken. Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug.

Wij wensen iedereen hele gezellige feestdagen en een goed begin van 2020!

Start nieuw schooljaar

We zijn weer begonnen!

Dagelijks zijn wij tussen 9:00 en 11:00 goed telefonisch bereikbaar. Als u na die tijd een bericht inspreekt, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug.

Vakantie!

Gedurende de zomervakantie van 12 juli t/m 25 augustus zijn wij telefonisch minder goed bereikbaar. U kunt een boodschap inspreken op de voicemail of een mail sturen. Binnen 24 uur zullen wij reageren. In geval van crisis adviseren wij u om contact op te nemen met uw huisarts.

Wij wensen u een fijne en zonnige zomervakantie!

Bereikbaarheid locatie Hoorn

Let op:
Van 4 t/m 22 maart wordt het asfalt van het Keern vervangen. Hiervoor worden in deze periode enkele kruispunten afgesloten. Onze locatie in Hoorn kan hierdoor moeilijker bereikbaar zijn voor u.

Vergoeding 2019

Ook in 2019 zal psychologisch onderzoek en begeleiding bij ons vergoed worden als u woonachtig bent in één van de gemeentes waar wij een contract mee hebben. U heeft hiervoor dan een verwijzing via het wijk- of gebiedsteam of van uw huisarts nodig. Vergoeding is daarmee mogelijk in:

  • regio West-Friesland
  • regio Alkmaar
  • Schagen
  • Hollands Kroon

Meer informatie over vergoedingen vindt u op deze website.

beperkte bereikbaarheid vanwege de kerstvakantie

Vanwege de kerstvakantie zijn we beperkt bereikbaar. Vanaf maandag 7 januari 2019 zijn we weer goed bereikbaar.

Het team van Centrum Het Antwoord wenst iedereen fijne feestdagen!

kom jij ons team versterken?

Centrum Het Antwoord is op zoek naar een zelfstandige GZ-psycholoog/ orthopedagoog generalist/ basispsycholoog of basisorthopedagoog die ons team wil komen versterken. Heb je ervaring en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Neem dan contact met ons op!

Groepstraining voor jongeren

Nieuw bij Centrum Het Antwoord, locatie Hoorn:

Een training voor jongeren (12-16 jaar) die angstig zijn in sociale situaties en moeite hebben om voor zichzelf op te komen.

In deze training zullen tieners leren om voor zichzelf op te durven komen. Het is deels een weerbaarheidstraining waarbij al spelenderwijs en via fysieke oefening sociale-communicatie-en confrontatievaardigheden worden aangeleerd. Daarnaast worden elementen van de cognitieve gedragstherapie toegepast. Jongeren leren dat hun gedachtes invloed hebben op hun gedrag. Ze zullen leren bange gedachten op te sporen, te onderzoeken of ze wel kloppen en deze te vervangen door helpende gedachten.

Tijdstip: Dinsdagmiddag van 16:15 tot 17:15 uur

Data: 6, 13, 20, 27 november / 4, 11 december / 8 januari 2019

Telefonische bereikbaarheid

Vanaf 3 september zijn wij op werkdagen goed telefonisch bereikbaar tussen 9:00 en 11:00. Na 11:00 kunt u een bericht inspreken op onze voicemail. Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug. Ons telefoonnummer blijft voor beide locaties 0229-215017.